Invalid Nivo Slider Slug

Abu-Flex electrisch verstelbaar 4-motorig

Elektrisch verstelbare lattenbodem met een verzwaard houten omlijsting en 42 latten die opgebouwd zijn uit 6 lagen berkenhout. De latten zitten opgesloten in geluidsdempende rubberen kappen, die doorlopen tot over het frame. Tevens zijn er 5 komfort-zones in deze bodem verwerkt, waarvan de schouder komfort-zone is uitgerust met een zeer exclusief schuivend veersysteem. De heupzone is individueel instelbaar door middel van 9 dubbele latten. Kleur aluminium/zilver/antraciet.

Deze lattenbodem is uitgevoerd met 2 motoren die ieder op zich 2 motorig zijn. Door het toepassen van deze constructie is deze lattenbodem zeer flexibel in het verstellen en in iedere stand te realiseren. Hierdoor is dit voor iedereen een heerlijk relaxte lattenbodem. De neksteun is afzonderlijk van het ruggedeelte in te stellen, het boven- en onderbeen gedeelte zijn ook afzonderlijk in te stellen.

 

 Vorige pagina


Abuflex elektrisch