Invalid Nivo Slider Slug

Comfort Lift

Elektrisch verstelbaar in combinatie met elektrische lift. Dubbel houten frame bestaande uit een frame voor de lift en voor de lattenbodem. De lift die de bodem in horizontale stand naar boven brengt is voorzien van een dewert motor met een drukkracht van 9000 newton. De lift kan de lattenbodem tot een hoogte van circa 35 cm. Brengen. Tevens is deze voorzien van een afstandbediening die optimaal beveiligd is. De elektrische lattenbodem behorende bij deze lift bestaat uit een extra verzwaard frame en 28 latten. Deze geven een optimale ondersteuning door het gebruik van bi-directionele rubbers volgens balanssysteem, voorzien van comfort-zones welke naar eigen keuze in te stellen zijn. Extra nek hoogte knieholtebuiging verstelling. Deze bodem is een begrip in de verzorgende sector.

 

 Vorige pagina


Comfort lift